0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
 +36/20/257-8803
Vásárlói vélemények
"2015. július 01 óta használjuk. Nagyon finom víz jön ki belőle és már teljesen elfelejtettük az ásványvíz cipelését zsugorszámra. Főzéshez is tökéletes. A lányaim azóta jobban szeretik a leveseket és a teát. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
G. György
"Ez a termek szuper. Jo minosegu tisztitott viz, finom , utoizmentes, imadom. kar hogy csak itthon elvezhetem szivesebben innam a palackozott ... helyett." (Aquaphor Modern vásárlónk)
F. Nándor
"Kis méretéhez képest elég hatékony, de amiért választottam az az ásványi anyag megtartás. Kevés helyet foglal és egyszerű a kezelése, karbantartása.
Kicsit drágább, mint 1-2 csapra szerelhető társa, de már tudom, hogy miért. : )"
J. Bálint
"A crystal Solo víztisztítót 2 hónapja használjuk a családban. Szeretjük azt a könnyebbséget, amit a készülék adta ivóvíz ad, mivel nem kell ásványvizet vennünk. A készülék hatékonynak tűnik, a víz teljesen klórmentes ízű lett, minden nap használjuk.
P. József

Útváltó csap

A csomag tartalma

  • 1 db 3/8"-os útváltó
  • 1 db gumi tömítés

Kompatibilis: Aquaphor Modern

Gyártó:
Aquaphor Corporation
Egységár (darab):
1.990 Ft
db

Útváltó csap 3/8"-os. A víztisztító útváltó csapja segítségével könnyen csaltakozni tud a csaptelep végére. az útváltó csapnak köszönhetően nem kell leszerelgetni a víztisztító készüléket. Az útváltó csap karjának köszönhetően választhat a normál csapvíz (mosogatáshoz, kézmosáshoz, stb.) és a tisztított víz között:

 

  • A kar függőleges irányban állásakor normál csapvizet kap.
  • A kar vízszintes állásában a csapvíz a víztisztítón keresztül folyik át és megtisztul.
  • Amennyiben belső (M24-es) menetű csaptelepje van otthon, akkor javasolt átalakító közcsavar használata.