0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
 +36/20/257-8803
Vásárlói vélemények
"2015. július 01 óta használjuk. Nagyon finom víz jön ki belőle és már teljesen elfelejtettük az ásványvíz cipelését zsugorszámra. Főzéshez is tökéletes. A lányaim azóta jobban szeretik a leveseket és a teát. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
G. György
"Ez a termek szuper. Jo minosegu tisztitott viz, finom , utoizmentes, imadom. kar hogy csak itthon elvezhetem szivesebben innam a palackozott ... helyett." (Aquaphor Modern vásárlónk)
F. Nándor
"Kis méretéhez képest elég hatékony, de amiért választottam az az ásványi anyag megtartás. Kevés helyet foglal és egyszerű a kezelése, karbantartása.
Kicsit drágább, mint 1-2 csapra szerelhető társa, de már tudom, hogy miért. : )"
J. Bálint
"A crystal Solo víztisztítót 2 hónapja használjuk a családban. Szeretjük azt a könnyebbséget, amit a készülék adta ivóvíz ad, mivel nem kell ásványvizet vennünk. A készülék hatékonynak tűnik, a víz teljesen klórmentes ízű lett, minden nap használjuk.
P. József

Beépíthető víztisztító

Aquaphor Crystal Solo víztisztító
Megfizethető árú pult alá szerelhető víztisztító kompromisszumok nélkül.
29.900 Ft helyett
24.900 Ft
Aquaphor Crystal víztisztító
Egy készülék azoknak, akik komolyan gondolják a víztisztító vásárlást. Remek, hatékony készülék kis- és nagycsaládosok részére egyaránt. Nincs karbantartási igény, szűrőcsere 2 évente 2 perc alatt házilag, könnyedén, addig nincs teendő, csak finom tiszta ivóvíz.
59.900 Ft helyett
49.900 Ft
Aquaphor Crystal csaptelep nélkül
Akkor válassza a Crystal csaptelep nélküli változatát, ha pl. 3 utas csappal szeretné megrendelni/használni a víztisztítóját vagy ha az alap egyutas csaptól eltérő csappal szeretné használni.
55.900 Ft helyett
45.900 Ft
Aquaphor Quattro víztisztító
Egy víztisztító azon helyekre, ahol fokozott lebegő anyag mennyiséggel kell számolni.
79.900 Ft helyett
64.900 Ft
Aquaphor Quattro víztisztító csaptelep nélkül
Akkor válassza a Quattro víztisztító csaptelep nélküli változatát, ha pl. 3 utas csappal szeretné megrendelni/használni készülékét.
76.900 Ft helyett
60.900 Ft
Aquaphor Favorite víztisztító
Az Aquaphor Favorite víztisztító a legjobb megoldás óvodák, iskolák és irodák tiszta ivóvíz igényére.
90.000 Ft helyett
72.900 Ft
Aquaphor Morion OZMO RO-101S ozmózis víztisztító
Az Aquaphor Morion OZMO RO-101S víztisztító egy magas hatékonyságú prémium kategóriás ozmózis víztisztító, amely igen kis helyen is elfér. Azoknak ajánljuk, akik hosszú távon tervezik az otthoni víztisztítást egy új generációs, kiváló minőségű és biztonságos berendezés segítségével.
110.000 Ft helyett
89.900 Ft