0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
 +36/20/257-8803
Vásárlói vélemények
"2015. július 01 óta használjuk. Nagyon finom víz jön ki belőle és már teljesen elfelejtettük az ásványvíz cipelését zsugorszámra. Főzéshez is tökéletes. A lányaim azóta jobban szeretik a leveseket és a teát. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
G. György
"Ez a termek szuper. Jo minosegu tisztitott viz, finom , utoizmentes, imadom. kar hogy csak itthon elvezhetem szivesebben innam a palackozott ... helyett." (Aquaphor Modern vásárlónk)
F. Nándor
"Kis méretéhez képest elég hatékony, de amiért választottam az az ásványi anyag megtartás. Kevés helyet foglal és egyszerű a kezelése, karbantartása.
Kicsit drágább, mint 1-2 csapra szerelhető társa, de már tudom, hogy miért. : )"
J. Bálint
"A crystal Solo víztisztítót 2 hónapja használjuk a családban. Szeretjük azt a könnyebbséget, amit a készülék adta ivóvíz ad, mivel nem kell ásványvizet vennünk. A készülék hatékonynak tűnik, a víz teljesen klórmentes ízű lett, minden nap használjuk.
P. József

Csaptelepek

Egyutas csaptelep
Egykaros csaptelep víztisztítóhoz beépíthető víztisztítókhoz. A csaptelep egykaros, krómozott sárgaréz és krómozott műanyag.
6.490 Ft
Egyutas csaptelep - Luxury
Fém egyutas csaptelep, letisztult, szép megjelenéssel, amely alkalmas mindenféle víztisztítóhoz.
7.990 Ft helyett
6.990 Ft
Három utas csap - S04
A három utas csaptelep használata miatt nem kell külön tiszta víz csaptelepet felszerelni, erről az egy csapról vételezhet normál hideg-meleg vizet ill. tisztított vizet.
49.900 Ft