0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
 +36/20/257-8803
Vásárlói vélemények
"2015. július 01 óta használjuk. Nagyon finom víz jön ki belőle és már teljesen elfelejtettük az ásványvíz cipelését zsugorszámra. Főzéshez is tökéletes. A lányaim azóta jobban szeretik a leveseket és a teát. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
G. György
"Ez a termek szuper. Jo minosegu tisztitott viz, finom , utoizmentes, imadom. kar hogy csak itthon elvezhetem szivesebben innam a palackozott ... helyett." (Aquaphor Modern vásárlónk)
F. Nándor
"Kis méretéhez képest elég hatékony, de amiért választottam az az ásványi anyag megtartás. Kevés helyet foglal és egyszerű a kezelése, karbantartása.
Kicsit drágább, mint 1-2 csapra szerelhető társa, de már tudom, hogy miért. : )"
J. Bálint
"A crystal Solo víztisztítót 2 hónapja használjuk a családban. Szeretjük azt a könnyebbséget, amit a készülék adta ivóvíz ad, mivel nem kell ásványvizet vennünk. A készülék hatékonynak tűnik, a víz teljesen klórmentes ízű lett, minden nap használjuk.
P. József

Aquaphor Stiron polifoszfát

A csomag tartalma

  • 1 db polifoszfát adagoló
Garancia:
2 év
Gyártó:
Aquaphor Corporation
Egységár (darab):
2.900 Ft
db

Az Aquaphor Stiron polifoszfát adagoló egy a mosó- vagy mosogatógép elé szerelendő szűrő, amely csökkenti ill. megszünteti a vízkő lerakódást a benne található polifoszfát daraboknak köszönhetően. A szűrőn áthaladó vízbe beleoldódik a polifoszfát, amely oldatban tartja a keménységet okozó kalcium és magnézium sókat, így megakadályozva ezzek a vízkő "kicsapódását", illetve annak lerakódását.

A polifoszfát töltetet a mosógép vagy mosógép elé kell beiktatni, az így kezelt víz emberi fogyasztásra nem alkalmas!

  • Tisztább, vízkőmentes mosógép belső és fűtőszál
  • Kevesebb mosószer szükséges a mosáshoz
  • Méretek: Ø 60 mm x 130 mm, csatlakozás: 3/4" - 3/4"
  • Felszerelése: az Aquaphor Stiront a mosógép elé kell a vízvezetékre szerelni.

Karbantartás: kisebb háztartás esetén kb. 1 évig (mosás gyakoriságától függ) elegendő  a töltetben lévő polifoszfát mennyisége. Az egység tartalmának kiürülése vagy barnára színeződése után pótolni ill. cserélni szükséges a házban lévő töltetet.