0 termék - 0 Ft Kassza
Ügyfélszolgálat
 +36/20/257-8803
Vásárlói vélemények
"2015. július 01 óta használjuk. Nagyon finom víz jön ki belőle és már teljesen elfelejtettük az ásványvíz cipelését zsugorszámra. Főzéshez is tökéletes. A lányaim azóta jobban szeretik a leveseket és a teát. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
G. György
"Ez a termek szuper. Jo minosegu tisztitott viz, finom , utoizmentes, imadom. kar hogy csak itthon elvezhetem szivesebben innam a palackozott ... helyett." (Aquaphor Modern vásárlónk)
F. Nándor
"Kis méretéhez képest elég hatékony, de amiért választottam az az ásványi anyag megtartás. Kevés helyet foglal és egyszerű a kezelése, karbantartása.
Kicsit drágább, mint 1-2 csapra szerelhető társa, de már tudom, hogy miért. : )"
J. Bálint
"A crystal Solo víztisztítót 2 hónapja használjuk a családban. Szeretjük azt a könnyebbséget, amit a készülék adta ivóvíz ad, mivel nem kell ásványvizet vennünk. A készülék hatékonynak tűnik, a víz teljesen klórmentes ízű lett, minden nap használjuk.
P. József

Három utas csap - S04

A csomag tartalma

  • 1 db csap
  • 2 db 1/2"-os flexi cső
  • 1 db 1/4"-os flexi cső
  • szerelési kellékek
Garancia:
2 év
Egységár (darab):
49.900 Ft
Szállítási idő: 1-2 munkanap
db

Három utas kerámiabetétes, konyhai csaptelep. Használatával nem kell megfúrni a konyhapultot. A meglévő konyhai csaptelep helyére szerelendő. A tisztított víz a normál hideg-meleg csapvíztől elkülönítve egy teljesen külön ágból nyerhető, így az nem keveredik egymással .A csaptelep anyaga krómozott sárgaréz.

A háromutas csaptelep méretei: magasság - 16,5cm x szélesség - 9,0cm x hosszúság - 26,0cm

A csomag tartalmazza a csaptelep beszereléséhez szükséges összes tartozékot.